Ja, ik ben tevreden

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze littekenbehandeling! Als je een litteken hebt, is het belangrijk om de behandeling af te maken voor het beste resultaat.

Scarban is een medische siliconentherapie die ingezet kan worden tegen littekens. De werking van siliconen is wetenschappelijk bewezen, en kan gebruikt worden ter behandeling van afwijkende littekens.

Bij ieder product zit een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Hierin staat alles wat je moet weten over het gebruik van Scarban.

Gebruik Scarban zolang het litteken verheven is, rood is of klachten geeft. Overleg met de behandelaar/ arts over de duur van de therapie.

  • Buiten bereik van kinderen bewaren.
  • De uiterlijke gebruiksdatum is op de verpakking vermeld.
  • Bewaren bij temperaturen tussen de 5 en 25 °C.

Scarban is hypoallergeen, vrij van weekmakers, latex en toxische stoffen. Er zijn op dit moment dan geen bijwerkingen bekend.

In zeldzame gevallen kan de huid overgevoelig reageren (huidirritatie) op een siliconenbehandeling. Het advies is dan om de huid meer tijd te geven om aan de therapie te wennen. Stop dan met de behandeling totdat de huid rustig is geworden. Start opnieuw met de behandeling en laat de huid langzamer aan het siliconenverband wennen (elke dag een uur langer). Indien de huidproblemen aanblijven, raadpleeg dan de behandelaar/arts.