Dirty GodDirty God

SCARBAN littekenproducten in de film Dirty God

Onze SCARBAN littekenproducten hebben een bijrol in een aangrijpende bioscoopfilm over een slachtoffer van brandwonden. DIRTY GOD is de nieuwste film van de Nederlandse regisseur Sacha Polak.

Het verhaal gaat over Jade, een jonge alleenstaande moeder, die haar leven weer moet oppakken na een tragisch ongeval. Een portret van een sterke vrouw en haar gevecht tussen uiterlijke schoonheid en innerlijke waardigheid.

Een verhaal dat past bij de missie van SCARBAN

Wij helpen mensen met een huid in nood, bijvoorbeeld bij littekens door brandwonden. SCARBAN siliconenproducten verminderen huidklachten en helpen de huid te herstellen. Dat zorgt niet alleen voor huidverbetering, maar ook voor een betere kwaliteit van leven.

Het komt zelden voor dat er een film uitkomt die volledig gaat over een slachtoffer van brandwonden. De filmmakers van Dirty God vroegen ons om hulp, wij waren natuurlijk meteen enthousiast.

Het geeft ons veel voldoening dat onze siliconenpleisters hebben bijgedragen aan het bijzondere verhaal van Jade en veel andere brandwondenslachtoffers. Het versterkt ons streven om elk litteken te behandelen met de best mogelijke zorg. Daar werken wij elke dag aan!

Dit doen wij met artsen, huidprofessionals, brandwondencentra en via voorlichting aan gebruikers.

Dirty God. Een film over littekens op de huid en op de ziel.

De hoofdrolspeler heeft echte brandwonden

Jade wordt gespeeld door Vicky Knight, een 22-jarige Britse actrice. Vicky liep als kind ernstige brandwonden op bij een brand. Ze werkte mee aan de film met een uitgesproken missie:

“Met de film wil ik aan iedereen laten zien dat er een leven is na brandwonden, een leven dat uit meer bestaat dan alleen operaties.”

Wil je weten waar je Dirty God kunt kijken?

Meer informatie over de film Dirty God

Gebruik Scarban voor het beste resultaat