Vergoeding mogelijk

Gebruiksaanwijzing Handenlijn

De Scarban siliconen hand- en vingerlijn is ontwikkeld voor de behandeling van littekens op hand en vingers. Littekens als gevolg van een diepe beschadiging van de huid door brandwonden, operatie, trauma of huidziekte. Volg onderstaande praktische tips en altijd het advies van je behandeld arts of therapeut, passende bij dit product.

Stap 1: Scarban siliconenhandschoen

Wrijf de hand (vooral de vingers) die behandeling behoeven, in met een crème (bijvoorbeeld ALHYDRAN medische crème). Hierdoor glijdt de hand makkelijk in de Scarban siliconenhandschoen.

Scarban Hand stap 1

Stap 2: Scarban siliconenhandschoen

Sla de boord van de Scarban siliconenhandschoen naar buiten om. Bij het aantrekken van de handschoen worden de vingergedeelten voorzichtig met heen-en-weergaande bewegingen over de vingers getrokken.

Scarban Hand stap 2

Stap 3: Scarban siliconenhandschoen

Als de handschoen volledig aan is, wordt de boord weer teruggeslagen. Bij het uittrekken van de Scarban siliconenhandschoen wordt de boord naar buiten omgevouwen. Trek voorzichtig aan de vingertoppen en verwijder rustig de handschoen.

Scarban Hand stap 3
  • Bewezen effectief tegen littekens

  • Verlicht klachten zoals jeuk en pijn

  • Meest geadviseerd door professionals

Webspace

Speciaal voorgevormd dik en elastisch siliconenverband voor gebruik tussen duim- en wijsvinger (webspace). Afmeting: 10,5 x 4 cm

Scarban Webspace

Meer informatie