Vergoeding mogelijk

Gebruiksaanwijzing Vingerlijn

De Scarban siliconen hand- en vingerlijn is ontwikkeld voor de behandeling van littekens op hand en vingers. Littekens als gevolg van een diepe beschadiging van de huid door brandwonden, operatie, trauma of huidziekte. Volg onderstaande praktische tips en altijd het advies van je behandeld arts of therapeut, passende bij dit product.

Stap 1: Scarban Vinger

Wrijf de vinger die behandeling behoeft, in met een crème (bijvoorbeeld met ALHYDRAN medische crème), zodat deze makkelijk in de siliconenvinger, dus niet de drukkous, glijdt.

Stap 1 vinger

Stap 2: Scarban Vinger

Trek de Scarban drukkous voorzichtig met heen-en-weergaande bewegingen over de siliconenvinger heen. De drukkous zorgt voor een aanvullende littekenbehandeling.

Stap 2 vinger

Stap 3: Scarban Vinger

Bij het uittrekken van de Scarban Vinger, haal je eerst de drukkous van de aangedame vinger (van onder naar boven). Vervolgens wordt de siliconenvinger voorzichtig verwijderd.

Stap 3 vinger
  • Bewezen effectief tegen littekens

  • Verlicht klachten zoals jeuk en pijn

  • Meest geadviseerd door professionals

Scarban Vingertape

Superelastische siliconentape (30 x 2,5 cm) om een vinger rondom (circulair) te behandelen. Altijd aan het uiteinde van de vinger starten en richting het lichaam (hart) toewerken. Zorg voor een gelijkmatige drukverdeling. Druk zorgt ook voor een aanvullende littekenbehandeling.

Vingertape

Meer informatie